Call of duty vanguard

Call of Duty: Vanguard Preview – Onze eerste stapjes in de multiplayer

Rate this post


Half augustus stelden Activision en Sledgehammer de nieuwste Call of Duty voor en net als Call of Duty: WW2 draait dit spel om de Tweede Wereldoorlog. De makers lieten ons tijdens een presentatie zien hoe de campagne in elkaar zit en vertelden heel globaal wat dingen over Zombies, Warzone en de multiplayer. Inmiddels is duidelijk dat met het verschijnen van Call of Duty Vanguard nieuwe anti-cheat-software aan Warzone wordt toegevoegd en dat er een heel nieuwe map zal verschijnen voor de bekende online spelmodus. Over multiplayer weten we zelfs nog meer, want die hebben we onlangs al een tijdje kunnen spelen. In een paar uur tijd konden we enkele van de nieuwe maps en spelmodi uitproberen en allerlei verschillende wapens gebruiken, terwijl we ten strijde trokken in veldslagen over de hele wereld.

Meer Tweakers:
• Bekijk al onze video’s: https://goo.gl/xo64f0
• Check onze playlists: https://goo.gl/1bCRnr
• Like ons op Facebook: https://goo.gl/oEilz2
• Volg ons op Twitter: https://goo.gl/U2Xabx
• Volg ons op Instagram: https://goo.gl/CWnVaS
• Lees meer: https://tweakers.net

#Tweakersnet

source

Related Articles

33 Comments

  1. Zou leuk zijn als ze ook een mode maken zoals in cod2. Zonder al die kill streaks, perks en mini map. Toen het nog meer om skills ging, goed luisteren naar voetstappen waar vijand zat ipv mini map. Niet gratis, skillloze kills kan maken met attack dogs of een attack helicopter of dat soort bullshit.

  2. Jammer dat elke game meer van hetzelfde is. Ik wacht op een game(mode) die terug gaat naar de Call of Duty 2 tijd. Puur skill zonder alle attachments en killstreaks. Maar ik denk niet dat die er ooit nog gaat komen. Dat is daarvoor denk ik te niche.

  3. Ik had het zo geloofd als je had gezegd dat het call of duty mobile is, een nokia 3310 kan dit nog bij poten qua graphics xD

  4. Wel een beetje gaar is dat er zoveel aspecten van modern warfare zijn gebruikt, verder ziet het er wel goed uit.

  5. Mw2019 met een texture pack. En waarom gaan deze video's nooit in op de game zelf de matchmaking. Iedereen weet hoe een cod perk systeem werkt.

  6. Ik moet helaas constateren dat dit een opgepoetste WW2 is. Gaat ‘m niet worden, zeker gezien de prijzen die men voor het spel vraagt.

  7. K zie oprecht geen verschil met ww2 k snap echt niet dat mensen deze troep.ieder jaar blijven kopen

  8. Oftoewel gewoon Cold War met een ww2 Thema. Saai… Wanneer verandering? MW2019 was geweldig maar Cold War was erg meh… Ik zie haast geen enkel origineel ideetje. Zelfs de perks zijn precies t zelfde met een rename…

  9. eh de killtime is wel erg kort. vraag me af of dit er weer voor gaat zorgen dat de multiplayer 1 grote campfest wordt zoals MW. Dat mensen te bang zijn om 1 stap te zetten, dus dan maar 15 minuten lang op dezelfde plek wachten.

  10. De vele glitches, slechte verbindingen tijdens spelen, de SBMM en de meest vreslijke spawns die je je kunt bedenken… man man. Ze hebben hier 3 jaar aan gewerkt en de game is niet eens af bij launch. Vroeger waren de cods gewoon veel leuker en kon je uren spelen achter elkaar. Nu ben je na 2 potjes klaar omdat het gewoon frustreerd. Mensen liggen alleen maar geaimed en al klaar. Door een glitch kan je oneindig vaak je hoogste killstreaks halen. Modern doorfare was qua gameplay vele malen trager saaier met al hun campmaps en deuren, maar deze game is niet veel beter. SHG zijn echt heeeeel slecht in cods maken, zeker als je je bedenkt dat ze 3 jaar nodig hebben gehad voor die onzin ?‍♂️

Leave a Reply

Back to top button