Call of duty vanguard

Terug naar WW2 in de Call of Duty: Vanguard Beta Preview

Rate this post

JJ heeft de beta van Call of Duty Vanguard een weekend lang kunnen spelen. Alles draaide daarbij om  de multiplayer. Hij kon aan de slag in drie verschillende maps. Verder kreeg hij de kans om drie verschillende gamemodes uit te proberen. Zelf was JJ het meest benieuwd naar de Team Deathmatch mode. Dat is zijn bread & butter. Hoe voelt deze mode in Call of Duty Vanguard aan voor JJ? Speelt het net zo lekker weg als Modern Warfare & Black Ops Cold War? Verder zijn de graphics natuurlijk ook een punt. Is het nog te doen op de oude generatie consoles of moet je echt gaan voor de PS5-versie?

Terug naar de Tweede Wereldoorlog in Call of Duty Vanguard

Zoals bijna elk jaar komt er een nieuwe Call Of Duty uit. Vanguard wordt ontwikkeld door Sledgehammer Games. Dit keer gaan ze terug naar de Tweede Wereldoorlog. Dat is de setting van Call Of Duty Vanguard. Sledgehammer Games had terug in 2017 ook Call Of Duty WW2 gemaakt. Nu is dus de vraag brengt het genoeg vernieuwing? Gaat het beter zijn dan Black Ops Cold War? Is de game goed speelbaar op de oude generatie consoles?. JJ gaat het je allemaal vertellen. Is de MP al klaar voor de launch op 5 november? Of moet de ontwikkelaar er nog hard aan werken?

Op de oude generatie consoles

JJ heeft ervoor gekozen om de Mp op de PS4 te spelen. Juist op die console wordt de game waarschijnlijk het meest gespeeld. Het is dus een bewuste keuze. Volgens Activision Blizzard waren er wat nieuwe mogelijkheden in de game. Zo zou je de omgeving kunnen vernietigingen. Is dat ook te zien in de beta? Is het net zo heftig als in Battlefield? Verder is het natuurlijk ook weer in een andere setting. Gaat het daardoor WW2 verslaan? Dit en nog veel meer ga je allemaal horen van JJ. Je ziet het in de Call of Duty: Vanguard Beta Preview.

Ga jij Vanguard halen? Laat het weten in de comments.

Check http://www.gamekings.tv voor je dagelijkse dosis video games, films en lifestyle.

▶︎ Subscribe hier op ons kanaal: http://bit.ly/GKsub

▶︎ Volg ons op Social media!

Instagram: http://bit.ly/GKinsta

Twitch: http://bit.ly/GKtwitch

Facebook: http://bit.ly/GKfcb

Twitter: http://bit.ly/GKtwitter

#Gamekings #CallOfDuty #Vanguard

source

Related Articles

31 Comments

 1. hoe hoger je kd.. hoe gestoorder de tegenstanders zijn (niet een paar, nee het zijn echt allemaal sweats). Matchmaking zou NOOIT op die manier moeten werken. Het is echt lachwekkend inmiddels

 2. Het is pas een beta een beta is voor developers eigenlijk een testfase waar ze het online gebeuren met vele spelers ww kunnen testen … het is nooit het eindproduct een beta…het geeft spelers een idee van wat gaat komen …kan je niet echt beoordelen en zeker niet afbreken want het is niet af .Een online spel als cod is in deze tijd eigenlijk nooit af het blijft evolueren . net als cyberpunk hebben deze dingen tijd nodig om perfectie te kunnen bereiken===kinderziektes te doorkomen

 3. maps kunnen kiezen en in een playlist voor jezelf klaarzetten houd spelers langer online ipv van verplicht te worden klote maps te moeten spelen

 4. Multiplayers hebben geen toekomst, je hebt steeds duurdere hardware nodig, een 9000hz scherm, een tweede en derde scherm voor je hacks, een cronus of een 200m² muismat. Bedankt esports om alles te verpesten

 5. Mini map met vijandpositie sucks for ME without watching the minimap makes the game ways more immersive and rewarding when your tactics work out they way you planned them ; get rid of that it slows down the ??meta?? of the game and makes the game better imo

 6. testfase ook voor de attchements op de wapens met 10 at. kan men meer testen …waarschijnlijk blijft dat niet op 10 als het spel uit komt BETA

 7. Cod is zo jaren 2000 ,12 tegen 12 ,6 tegen 6 wat is dat anno 2021,gewoon minimaal 64 tot 128 en 10 x grotere mappen,cod is alleen maar rennen, rennen, rennen,jumping, jumping elke cod is elke keer het zelfde de laatste 15 jaar,het is gewoon helemaal niks,niks vernieuwd niks nadat 0!

 8. Haal m meestal enkel voor single player. BF heb m niet dus moet wel CoD halen. Weet iemand of er offline multiplayer komt met bots? Dat speelde ik vaak met een maatje

 9. Gewoon om de 2 a 3 jaar Call Of Duty game uitbrengen in plaats van elke jaar. Weet nog goed toen Black Ops 1(mij favoriete COD) tijdje geleden uitkwam waren nog heel veel mensen die Modern Warfare 2 nog aant spelen waren sommigen zelfs MW1

 10. Tot nu toe vind ik de beta verschrikkelijk ik speel op de xbox series x. heb bijna elk potje wel last gehad van glitches (bijv dat objecten waren uitgerekt) en daardoor zag ik niks. Nu is daar wel een fix voor door de game op 60fps te spelen. Heeft mij wel geholpen.. Alleen de glitches zijn weg maar nu is die 60 fps ook niet smooth en dat op een next gen console. Heb ook gemerkt dat de fan van mijn series x continu op full speed werkt op deze game. Wat mij wel bezorgd maakt hoop niet dat het aan de console ligt.

 11. wat een grafspel. net een uur volgehouden op de pc. De graphics, audio, is gewoon allemaal poep. Leuk voor kinderen misschien, maar dat is het dan ook. Er zit niets nieuws in, het is gewoon een reskin van MW2019 en meer niet. Het heeft ook verder niets met WW2 te maken, red dot sights etc. Sorry maar ik koop geen cod meer en hoop dat meer mensen zo denken. Het is gewoon een money grab en ik gun ze geen cent. Laatste goede cod die ik kapot gespeeld heb is Blackops 1, 10 jaar geleden ofzo. MW3 was ook nog wel okay, maar verder… t is gewoon legale oplichting en mensen trappen er in.
  Ik hoop dat BF2042 weer het gevoel van BF4 terug brengt, maar dat is natuurlijk wel een zware kluif. Pre-orderen doe ik in ieder geval niet meer, nutteloos bij digitale download, misschien krijg je een skin ofzo (in een 1st person game?) en verder heb je er absoluut niets aan.

Leave a Reply

Back to top button