Call of duty vanguard

Call of Duty: Vanguard Let's Play 'Werkt de franchise zonder Warzone nog?'

Rate this post

Vandaag gaan we Call of Duty Vanguard spelen. De review komt zaterdag zodat we echt een week de tijd hebben gehad om …

source

Related Articles

16 Comments

 1. Ik moet zeggen dat ze de texture s wel mogen opkrikken, want ziet er echt ps1 gen uit ! Multiplayer helemaal drama. Zag het er maar uit als MW graphics!

 2. De vorige campaign vond ik wel een beetje interessant (dat stuk waar je door dat huis heen trekt in het donker heeft een heel coole vibe) omdat het soms losbreekt van de cinematische stijl.
  Zelfs de No Russian missie had niet veel impact op mij omdat het allemaal zo fake aanvoelde. Ik zat er dus niet 'in'. Het kwam op mij over als een soort Efteling attractie waar je van de ene presentatie naar de volgende liep. 'Kijk naar deze voorstelling.' 'Kom hier naar toe!' 'Kijk dit dan!' 'Kijk die gevoelens!' Ik waardeer die missie omdat die interessant was, ik denk alleen dat de karakter van de rest van de game het voor mij een beetje verknald heeft. Dat is natuurlijk ook waar ze voor gaan. Een soort Michael Bay explosie fest met voertuigen en stukken beton die je toevallig net niet raken, keer op keer op keer. Ik had hier in Uncharted ook wat moeite mee. Iedere keer dat je iets gaat beklimmen doet de game alsof het heel spannend is: Oh nee, er brokkelt weer wat af. Dat had je niet verwacht, zeker. We maken er een cutscene van.
  Het wordt te voorspelbaar denk ik. Hetzelfde 'epische' moment meerdere keren per speelsessie. Ieder moment dat Uncharted en COD niet hetzelfde trucje herhalen worden het ineens veel interessantere games. Ik vind Tomb Raider dit bijvoorbeeld veel beter afhandelen. Genoeg variatie en niet van iedere sprong een heel ding maken. Andere games maken het gewoon een gameplay uitdaging, en doen niet alsof het allemaal zo geweldig is. Bij Mario zie je toch ook niet iedere keer dat die naar een platform springt een stuk afbrokkelen en dan slow-motion. Dat kan toch ook niet interessant blijven? Ze hebben dezelfde trucjes te vaak herhaalt en dat zie ik ook aan jullie. Springt die van de trein af… Natuurlijk is dat niet boeiend. Omdat dat constant gebeurt. Maar de game doet net alsof het wel heel boeiend is. Dat is een enorme disconnect tussen mij en deze games.

  Over half uurtje BF proberen ^__^ Ik vermoed eigenlijk dat die echt leuk is ongeacht alle twijfelaars. Het verschil voor mij is dat de 'spannende' of 'filmische' momenten voortkomen uit de dingen die je doet. Zullen veel bugs zijn. Ben benieuwd.

 3. Het switchen (flashbacks) van de speelbare operators vond ik wel tof gedaan. Vooral de vrouwelijke sniper dat gebaseerd is op de echte vrouwelijke sniper Lady Death is geniaal gedaan. Ook een van de epische operators vond ik zelf.

 4. Er zijn ook mensen die wel van deze ‘oude!’ opzet (singleplayer,multiplayer)houden, en gelukkig maken de ontwikkelaars ze dan.ook.. als games multiplayer only gaan worden is het op den duur ook saai inhoud moet wel goed en op vernieuwing met cod te verwachten.. mw2 2022 😛en vanguard haal ik wel budgetbak

 5. Je moet het gewoon zien als een soort veel te dure DLC voor Warzone. Puur bedoeld om zoveel mogelijk bundles te kopen in Warzone, de wapens worden waarschijnlijk weer zwaar OP om je verleiden om de game te kopen.

 6. veel te duur 80 euro voor slechte zombies op series x voor xbox one is die 60 euro wtf ga deze pas halen als die rond 30 euro is echt heel slecht en te duur

 7. Als je van MP houdt, zeker halen deze game. 1 van de betere multiplayers van de laatste jaren (samen met MW). Shotty's zijn wel zwaar OP en daardoor vind ik het wat minder (vooral de map das haus) en laat dat nou net de map zijn die ik 24/7 speel voor het levelen van de wapens, voordat de nieuwe warzone uitkomt. Zombies hebben ze opgefokt maar dat doe ik toch alleen af en toe op een vrijdagavond met m'n neefje en broertje 1x in de paar maanden. Campaign speel ik sinds de oldskool mw2, black ops 1 niet eens meer. Vergeleken met een cold war van vorig jaar, is dit zeker weten kopen.

Leave a Reply

Back to top button