Call of duty vanguard

Call of Duty: Vanguard – Kopen, budgetbak of slopen?

Rate this post

Welkom bij de korte review van Call of Duty: Vanguard. Het is de nieuwste deel uit de serie. Het speelt zich af in de Tweede Wereldoorlog en het heeft verschillende modi. Zo is heb je de Multiplayer, de Campaign en de zombie modus. En straks over een maand natuurlijk de nieuwe map van Warzone. Welke gaat het beste zijn? En hoe zit de game verder in het elkaar? Gaat dit de najaarstopper zijn voor de shooter liefhebbers? Of kun je beter wachten op Battlefield 2042 of wie weet zelfs Halo Infinte? Daarbij zijn jullie vast ook benieuwd hoe het speelt op de verschillende consoles. Moet je hiervoor echt een PS5 voor hebben? Of is het ook prima te doen op de PS4? En tot slot de hoofdvraag. Kopen, budgetbak of slopen?

Terug naar de Tweede Wereldoorlog in Vanguard

In het nieuwe deel ga je terug naar WW2. Het is niet eens zolang geleden dat COD die richting ook koos. De vorige game, met de gepaste titel Call of Duty WW2, kwam uit in 2017. Dat is dus bijna 4 jaar geleden. Daarom is de vraag, heeft Vanguard wat nieuws gebracht? Of is het echt meer van hetzelfde. En zijn er verder nieuwe dingen in de game? Gameplay-wise bijvoorbeeld.

Kopen, budgetbak of slopen?

Verder heeft Call of Duty de singleplayer mode. Is die vet? Hoe is het verhaal? Pakkend of dertien in een dozijn? Hoe is de zombiemode? Is die vet? Voelt het nog steeds fijn om zombies neer te knallen? Of voelt het als een verplicht nummertje? En hoe zijn de maps in de multiplayer? Is er veel diversiteit in de verschillende maps? Of kijken ze allemaal erg veel op elkaar? Hoe is de balans verder? Zijn er nieuwe modi? Veel vette wapens? Kortom, wordt het kopen, budgetbak of slopen? Je gaat het allemaal horen en zien in de korte Review van Call of Duty Vanguard.

Check http://www.gamekings.tv voor je dagelijkse dosis video games, films en lifestyle.

▶︎ Subscribe hier op ons kanaal: http://bit.ly/GKsub

▶︎ Volg ons op Social media!

Instagram: http://bit.ly/GKinsta

Twitch: http://bit.ly/GKtwitch

Facebook: http://bit.ly/GKfcb

Twitter: http://bit.ly/GKtwitter

#Gamekings #CODVanguard #Review

source

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button