Call of duty vanguard

Call of Duty: Vanguard Review – Snelle hap voor tussendoor

Rate this post


‘Ongeveer hetzelfde, maar dan anders’ blijkt al jaren een vrij aardige manier om een nieuwe Call of Duty-game te beschrijven, net zoals dat voor diverse andere jaarlijks verschijnende games geldt. De studio’s die werken aan de game voegen eigen elementen toe en veranderen de setting, maar kijk je naar het totale recept, dan blijken met name de details te worden veranderd. Call of Duty Vanguard is geen uitzondering. De game bevat dezelfde elementen als elke voorgaande Call of Duty-game en doet binnen die elementen wat goede en minder goede dingen. Een extra nadeeltje dat Vanguard heeft, is dat de game uitkomt in een tijdperk waarin Call of Duty-gamers zich massaal hebben toegelegd op Warzone. De gratis battleroyalegame won vorig jaar snel aan populariteit en had op dat vlak zelfs weinig te duchten van Call of Duty Black Ops: Cold War. Voor Vanguard ligt een soortgelijke ‘bijrol’ op de loer.

00:00 – Intro
00:41 – Verschillende modi
01:26 – Campaign
03:13 – Gameplay
04:10 – Audiovisuele kwaliteit
04:28 – Multiplayer
04:57 – Pacing
05:49 – Nieuwe maps met bekende gameplay
07:16 – Champion Hill
08:16 – Zombies
09:15 – Conclusie

Meer Tweakers:
• Bekijk al onze video’s: https://goo.gl/xo64f0
• Check onze playlists: https://goo.gl/1bCRnr
• Like ons op Facebook: https://goo.gl/oEilz2
• Volg ons op Twitter: https://goo.gl/U2Xabx
• Volg ons op Instagram: https://goo.gl/CWnVaS
• Lees meer: https://tweakers.net

#Tweakersnet

source

Related Articles

17 Comments

 1. Als ze de echte heldendaden van WO2 geen eer kunnen aandoen dan skip ik hoor. Ik leer liever iets bij (De slag om de Schelde bvb) dan fictieve BS verhalen verteld te krijgen.

 2. Mooie review niet alleen negatief gelukkig zoals vele reviews die ik heb gezien het geluid van de wapens vind ik niet heel indrukwekkend maar het ziet er wel echt mooi uit bijv. Het vuur het verhaal is erg vermakelijk daar is het mij ook om te doen(ja ik kom nog uit de tijd van alleen maar singleplayer?)

 3. Weer een spel die slecht uit de echte reviews komen, door mensen die durven te zeggen dat het een waardeloos spel is, die Tweakers weer als leuke spel om te spellen woord gezien, had niks anders verwacht van ze.

  AngryJoeShow en vele andere hebben niet veel goeds te zeggen over deze spel.

 4. Wanneer komt er eens een WOII oorlogspel uit waar het Duitse leger bezongen wordt… lees goed het Duitse leger niet de nazies. Veel generaals behoorden tot de adel en waren opgeleid om oorlog te voeren, niet om de hielen te likken van Adolf. Best vervelend na 75 jaar om steeds weer die eenzijdigheid van oorlogspelen te zien waar Duitsland verliest, wat uiteindelijk ook was. Maar wat met de roemrijke Blitzkrieg of de ondergang van de arrogante dikke nek van een Montgommery in Afrika eens gaan belichten, de moed en opoffering van de gewone Duitse soldaat die vecht tegen een soort van super legers van Allies. De oorlogsmisdaad van de Amerikanen tegen de Japanese bevolking met hun atoomprogramma. Misschien een missie van de fictieve eliminatie van Churchill in 1943. De machtswaanzin van Stalin…

 5. He he eindelijk ,Een goed review !! Die andere allemaal die lullen het zelfde als die moekesj aan de overkant van de oceaan!!!
  Idd vanguard is erg gedateerd, erg wazige texturen niet normaal !! Licht flikkeringen pop-ins ongelooflijk! Gras ziet er 25 jaar het zelfde uit in games, en bij deze er is een map, ziet eruit als minecraft texturen. En niemand zegt er ook wat van in reviews!
  Volgens mij krijgen ze geen games meer als ze maar iets negatiefs zeggen over de game hahahah wat een onzin game.✌?

Leave a Reply

Back to top button