Xbox

PlayStation 5 vs Xbox Series X: welke is beter?

Rate this post

Hoewel we niet zo van de console wars houden, maken we in deze video toch de balans op. Welke plastic doos is de betere?

source

Related Articles

20 Comments

 1. Ik heb net mijn ps5. Koop al jaren Sony consoles, met name voor de single player exclusives. Ik ben echter blij dat Xbox zo goed bezig is (Halo schijnt bijvoorbeeld heel goed te zijn) want dat houdt Sony scherp.

 2. ik heb alle playstation consoles gehad en speel graag op mijn PS5 (mijn smaak is meer sony exclusief titels). Ik ben heel blij dat er weer concurrentie is tussen xbox en playstation en eerste keer sinds xbox 360(wat niet mocht omdat ik een playstation had) voor een eventueel aanschaf naast mijn ps5. Ik wacht alleen op een paar goede titels vanuit bethesda hoek dan ben ik zeker om en ga ik ook een xbox kopen.

 3. Xbox series x is echt waanzinnig. Een aanrader . Je kan ook oude retro games spelen uit goede oude tijd. Een beest van een machine

 4. Puur qua console de Series X met kop en schouders. Mooier design (staat toch in je woonkamer), stiller, quick resume, smart delivery en een fijnere controller. Ik vind die toeters en bellen op de Dual Sense dus wel puur een gimmick. Daarbij heeft de PS5 een waardeloze UI.

  Dat gezegd hebbende wint de PS5 het wel ruim qua games. Ratchet & Clank Spider Man MM en Demon’s Souls zijn van zeldzaam hoog niveau. Beide dus hun pro’s en cons maar als het mij gevraagd zou worden raad ik toch de Xbox aan, de betere console én game pass winnen het dan van die paar betere Sony exclusives per jaar.

 5. PS5 door DualSense en de exclusieves is
  toch anders, hier ook XSX gehad voor Halo infinite maar die controller vind ik minder fijn. Verder beide top consoles

 6. Jullie kijken alleen na de buitenkant van de consoles niet dat de xbox sneller beter cpu/ gpu en dolby vision, dolby atmos onder steund. De ps5 is langzamer , geen dolby atmos/ vision. Echt heeeeeel slecht

 7. Ik heb se ps5 en series s en ze zijn allebij fantastisch ookal begon ik de xbox zo'n 3 maanden geleden pas aan te raken vanwege fh5 en halo. Maar een ps5 had begin dit jaar echt een grote voorsprong op games met spider man, astro's playroom, haptic feedback, en meer maar microsoft is aan het inhalen dus daar ben ik ook wel blij mee. Kan nie wachten wat voor meer 2022 voor ons in petto heeft

Leave a Reply

Back to top button