ps5

UTÁLLAK!! EZ NEM A LEGÚJABB PS5!! / Félresikerült karácsonyi ajándékbontások *Nem lett jó vége…*

Rate this post

Talán már hallottatok olyan történetekről, hogy egy gyerek : Kamu iPhone-t kapott, ezért megtámadta az anyját és Szétverte a lakást, vagy akár arról is, mikor úgy beszélt saját szüleivel a srác, hogy azt monda Utállak! Ez nem a legújabb Iphone… Ezeket pedig a karácsonyi ajándékbontás közben megélni még sokkal sokkolóbb és szomorúbb is egyben.
A mai videóban olyan karácsonyi prankeket és átveréseket hoztam el nektek, ahol először eljátszották csak, hogy nem adják oda gyerekeiknek az ígért ajándékot, majd végül mégis megkapták, sőt olyan videókat is, ahol tényleg nem kapták meg azt a drága ajándékot, amit szerettek volna amire az volt a reakció hogy tombolni, üvöltözni vagy egyenesen rongálni kezdtek!

Mindig értékeld amid van, mert másnak lehet, hogy ennyi sem jut, így ha csomagbontásnál, karácsonykor nem pont azt a drága telefont kapod, vagy azt a laptopot, amit szerettél volna, akkor is gondolj arra, hogy legalább együtt ünnepelhettek és az ajéndékoknál és csomagoknál sokkal fontosabb a család, a szeretet és a békesség!

Jó szórakozást kívánok a mai videóhoz, remélem sikerült rávilágítanom arra, hogy vannak fontosabb dolgok, mint az ajándék. Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek! 🙂 ???

Korábbi videók:
Óriási ötlet! A legjobb karácsonyi csomagolás technikák: https://youtu.be/_kWdV89apXA
A legviccesebb karácsonyi bakik: https://youtu.be/Oug3aUY68qA
A legfurcsább karácsonyi hagyományok : https://youtu.be/Cdpp9pWWo20
Kreatív karácsonyi ötletek otthonra: https://youtu.be/8elDtxWdoCY
iPhone vs láva, elképesztő kísérlet: https://youtu.be/3Q_kUiH9EaQ

Ha tetszett a videó, akkor ne felejtsd el jelezni 1 Like-al.
Hogyha pedig nem akarsz lemaradni az újabb videókról, akkor Iratkozz fel! 🙂

#karácsony #baki #viccelek

● TIKTOK —-► https://www.tiktok.com/@viccelek_official
● INSTAGRAM —-► https://www.instagram.com/aviccelek/
● E-MAIL CÍMEM —-► [email protected]
● FACEBOOK —-► https://www.facebook.com/ViccElekFace
● STEAM —-► http://steamcommunity.com/groups/HivatalosViccElekCsoport

source

Related Articles

37 Comments

 1. Hát igen, eléggé szomorú és felháborító is, hogy sajnos vannak olyan gyerekek is, akik nem becsülik az ajándékot, legyen az szinte bármi. Inkább örülnének neki egy kicsit, figyelembe kéne venni, hogy a szüleik jót akartak. Sőt, olyan is van, hogy valaki nem tudja a gyerekének azt megvenni, amire vágyik és ezért mást vesz neki, vagy egy olcsóbb hasonlót. Ezt is becsülni kéne. Na de ez, hogy vízzel leönteni egy új gépet, csak mert nem tetszett annak a fiúnak, hát kész,… Én a szülei helyében innentől fogva legalább 3 évig nem vettem volna neki semmit se karácsonyra, se a szülinapjára addig a 3 évig biztosan. Én mindennek tudok örülni különböző mértékben és ha nem tetszik egy adott ajándék, akkor vagy finoman és udvariasan közlöm, vagy nem mondok inkább semmit. Ez adott helyzettől, személytől is viszonytól függ nálam. Ettől még soha nem törném el, nem szólnám le, sehogy se tenném tönkre, ha nagyon tetszik. Ám azért a prank-eknek a nagy része nem volt valami vicces, némiképp durva és gonosz is volt. Boldog karácsonyt és boldog új évet!

 2. Én egy nagyon jó órát kaptam strapa bíró víz álló és sportos amúgy egy okos órát szerettem volna de mégse törtem szét sőt jobban örültem neki na de mindenki jellemes ünnepeket

 3. Nekem a testvérem mindent meg tét azért hogy megcsinált a gepemmeg is csinálta de az egy óriási szerencse hogy nem kelet ki agyunk pénzt mert nagybátyám a tesomnak egy barátja segitet?????

 4. Az én tesóm sem azt a laptopot kapta amit kért egy kicsi ideig nem örült neki de hosszútávon nagyon örült neki

 5. Valaki kap egy ps5-öt és majdnem szétveri a házat.Én meg a 100 éves xbox 360-ommal kiugrok a bőrömből

 6. Én nem örültem volna egy ahogy én nevezem ájfosnak inkább az a régi telefon (nem láttam mi volt az) én semmi apple nak nem örülnék

 7. Én is emlékszem hogy egy Xbox one-t szerettem volna de ps4-et kaptam én nagyon örültem neki egyszerűen úgy dobogott a szívem amikor apa összekapcsolta a tv-vel azt hittem elájulok
  Azóta is a Fifa 20 vagy 21 -et játszuk! 😀

 8. Én kis koromban alíg vártam hogy kibontsam az ajándékot de most a karácsony fát vártam hogy díszitsük!

 9. Szomorú hogy nem tudják megbecsülni amit kaptak vannak olyan emberek akik olyan szegények hogy nem is telik nekik ajándékra vagy bármi másra??

Leave a Reply

Back to top button