Dying light 2

Itt élőhalnod kell! 🧟 Dying Light 2 teszt 🎮 GameStar

Rate this post

Első része már megjelenésekor sem volt rossz, a Techland viszont addig nem nyugodott, amíg nagyszerűvé nem kalapálta.

source

Related Articles

11 Comments

  1. Nagyot csalódtam ebben a játékban . Kb a közepén vagyok (Empire) nagy nehezen órák alatt megcsinálok egy nehéz küldit erre másnap visszadob 5 órával ezelőtti mentésre. Na, most lett elegem belőle. PS4

  2. Végigtoltam a játékot,el keztem a story után feloldani a többi safe zone stb,másnap a játék leges leg elejére vissza dobott,és nem tudtam vissza menni Villedorba. És kezdthettem ujra a játékot.Remélem ezt a bugot is javitják,mert ez a legrosszabb szerintem.

  3. Nagyon rég nem játszottam el komolyan a gondolattal, hogy AAA játékot vegyek. Megvárom, hogy kicsit elcsituljanak a bugok, aztán remélem pár hónapon belül kap valami csinos leárazást.

  4. Engem a “you’ve leave mission area” bug zavar a 80 órás fő mentésemen csinálja ezt a játek. Mai nap vissza állították a karakteremet , erre egy küldit megcsináltam és kezdődött újra a death loop 😡 . Állítólag 1.0.5 frissítéssel xboxra megoldja majd ami ezen a héten jön.

  5. Engem az nagyon zavar, h nincsen dinamikus arnyekolas, ejszaka a zseblampa hasznalata kozben nincs semminek arnyeka, nincs melysege. Nekem ez nagyon nem tetszik, 2022-ben sztem ez nagyon gaz. Ps5-n ezt a 1080p felbontast sem ertem 60 fps mellett.

Leave a Reply

Back to top button